SEAFOOD KITCHEN

Op zoek naar een restaurant met vis, schaal-en schelpdieren?

Een goede plek om te proeven van de beste schelp-en schaaldieren of om te genieten van een bouillabaisse of gewoon een gegrilde vis? Chef Percy Timmers heet u welkom in de historische binnenhaven van Maastricht `t Bassin om te proeven van zijn specialiteiten. traditionele visgerechten, schaal-en schelpdieren van de beste kwaliteit plus heerlijk genieten in een unieke sfeer.


 Chef Percy Timmers heet u welkom in de historische binnenhaven van Maastricht `t Bassin om te proeven van zijn specialiteiten.

 Wat is er nog mooier om niet zelf uitgebreid in de keuken te staan. Lekker genieten van topgerechten zonder zelf te koken, dit kan nu in samenwerking met Les Trois Seaux. U heeft thuis de rust en geen voorbereidingen en toch iets moois om op tafel te zetten.

Het restaurant biedt een grote diversiteit aan dagverse vis: het menu verandert met de seizoenen mee. Hoewel ons restaurant de uitstraling heeft van een magnifiek mooi visrestaurant, zal een liefhebber van vleesgerechten ook zeker blij verrast zijn. Met fantastische vleesgerechten op de kaart willen wij ook de vleeskenners verrassen.

Delicious Fruits de Mer


Delicious Fruits de Mer